Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Obec > Hlášení rozhlasu > Hlášení OÚ 23.10.2023

Hlášení OÚ 23.10.2023



Datum konání:
23.10.2023

Hlášení OÚ

 

Ordinace MUDr. Koláčkové oznamuje, že zítra 24. října budou ordinovat v Újezdě od 7:30 do 12:00 hodin a žádají občany, aby při vstupu do ordinace používali roušku.

 

Nabízíme občanům Újezdu, Rybníčku a Haukovic všech věkových kategorií od 15 let taneční večery pro začátečníky, které se uskuteční na sále kulturního domu v Újezdě každé pondělí od 19:30 hodin, začínáme dnes. V osmi tanečních večerech se naučíte ladně pohybovat po parketu, aniž byste si pošlapali nohy. Zvládnete základní kroky společenských tanců, jak standardních, tak latinskoamerických.  Dobrou náladu, neformální oblečení boty na přezutí a občerstvení sebou. Těší se na vás pořadatelé.

 

ZŠ a MŠ Újezd zve na Uspávání broučků, které se uskuteční ve středu 25. října od 17:00 hodin na zahradě u školní jídelny. Následovat bude lampionový průvod, který bude ukončen u základní školy, kde pro vás bude připraveno malé občerstvení ve spolupráci se školní jídelnou. Těšíme se na vás.

 

Soukromá firma ROKUP bude ve středu 25. října ve 13:15 hodin na parkovišti u jednoty prodávat nosné kuřice, krmiva s vitamíny pro slepice i králíky a vykupují králičí kůže.